Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alfa Metal Machinery
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Strunguri CNC Seria GS-200
Brand
GS-200
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursa maxima pe axa X +10, –200, –30 mm
Cursa maxima pe axa Z +30, –570 mm
Avans rapid axele X / Z 20 / 24 m/min
Diametrul maxim peste batiu ø 620 mm
Diametrul maxim peste sanie ø 470 mm
Diametrul maxim de strunjire ø 420 mm
Diametrul standard de strunjire ø 203 / ø 254 mm
Lungimea maxima de strunjire 600 / 1.200 mm
Masa max. piesa de prelucrat 170 ~ 250 kg
Diametrul universalului ø 203 / ø 254 mm
Diametrul maxim al barei prin universal ø 51 / ø 65 / ø 75 mm
Putere motor 18,5 kW
Gama turatie 48 ~ 4.800 rot/min
Nr. posturi 12 posturi

Optional : Arbore Axa Cf, Axa Y, Turela cu scule rotative, Arbore secundar

PUTEREA MAXIMA DE PRELUCRARE:

Avand componente de cea mai buna calitate si folosind ultimele tehnologii din domeniu, seria Goodway GS 200– centre de strunjire – combina puterea si viteza pentru a va oferi solutia optima de prelucrare. Aceste masini de mare viteza vor indeplini cu usurinta orice aplicatie. Designul avansat al batiului construit in doua variante cu lungimi diferite si arborele principal in 3 variante constructive cu marimi diferite ofera un total de 6 configuratii de baza pentru a se potrivi cel mai bine cerintelor dvs. Mai mult, cu optiunea scule rotative, axa C si capacitatile axei Y, plus capacitatile oferite de arborele secundar aplicatiile de frezare, strunjire frontala si longitudinala pot fi realizate pe o singura masina.

- Batiu inclinat la 30 grade pentru eliminare usoara a spanului si acces mai usor al operatorului.
- Aparatori pentru ghidaje din otel inoxidabil cu garnituri speciale din cauciuc durificat.
- Carcasa complet acoperita pentru protectia operatorului si pentru a asigura un mediu de lucru curat.
- Sistemul automat de ungere asigura cantitatea optima de lichid pe ghidaje, surubul cu bile si componentele cele mai importante. Distributia se opreste automat in timpul stationarii masinii pentru a preveni risipa.
- Batiul este proiectat pentru a rezista unei utilizari indelungate in orice conditii de exploatare. Nervurile de intarire, turnarea dintr-o singura bucata din fonta meehanitica confera acestuia cel mai inalt grad de rigiditate si stabilitate in timp. Construit cu planul superior inclinate la 30 grade ofera o sustinere puternica pentru suportul arborelui principal turela si papusa mobila, dar avand si functia de eliminare eficienta a spanului.
- Componentele structurale majore au fost imbinate intr-o singura platforma solida. Designul inclinat al batiului cu centru de greutate coborat ofera cea mai rigida structura posibila pentru arborele principal, turela si papusa mobila.
- Folosind metoda FEM, nervurile de intarire sunt turnate direct intr-o singura structura. Rigiditatea a fost imbunatatita mecanic cu mai mult de 40% in comparatie cu modelele conventionale. Seria GS-200 poate efectua strunjiri in conditii dure de lucru si isi pastreaza precizia pe termen lung. O rigiditate marita inseamna de asemenea o durata de viata mai lunga a sculei.
- Construit pentru a rezista o perioada indelungata de timp, batiul turnat dintr-o singura bucata si celelalte parti componente sunt din fonta mehanitica FC35 (standardul in industrie este FC25-30). Fonta FC35 poate rezista unei presiuni mult mai mari fara a se deforma si asigura o scadere maxima a vibratiilor, ceea ce ofera un avantaj fata de competitie.
- Toate servo motoarele sunt din seria Fanuc alpha i pentru a asigura o precizie maxima de prelucrare.
- Axele X si Z sunt actionate de servo motoare AC din seria Fanuc alpha i care ofera o putere marita, cu timpi mai buni de accelerare/decelerare. Tehnologia de ultima generatie a encoderului economiseste timp si bani, eliminand folosirea de limitatoare de sfarsit de cursa, eliminand raportarea axelor la pozitie zero si inlocuirea limitatoarelor defecte.
Din Gura in Gura